Predstavljanje Battlefielda zakazano za iduću srijedu

Predstavljanje Battlefielda zakazano za iduću srijedu

0

Dugoočekivani next-gen Battlefield bi trebao izaći već krajem godine, no zasad su sve informacije obavijene velom tajne. Osim ponekog nepotvrđenog curenja informacija i zalutalog screenshota, EA je uspio sačuvati tajanstvenost svog najambicioznijeg projekta dosad.

O novom Battlefieldu se zna jako malo. Projekt je tajanstven, a svaka nova informacija uzima se s dozom soli. Međutim, ono što saznajemo je se radi o dosad najvećem i najambicioznije Battlefieldu, koji izlazi već krajem ove godine. Na igri radi i najveći broj studija dosad, od kojih su neki osnovani kao matični studiji za razvoj elemenata ukupnog Battlefield iskustva.

Iako se radi o šestoj velikoj instalaciji, novi Battlefield je odbacio brojčanu oznaku jer se radi o velikom rebootu serijala i vraćanju na uspješna staze stare slave. Kako doznajemo, igra će biti smještena u doba modernog ratovanja, 2020.-e, kako bi prikazala najmodernije eksperimentalno naoružanje današnjice. Slike koje su procurile na internet, prikazuju robote-pse Boston Dynamicsa u borbenom djelovanju, što znači da možemo očekivati zbilja orginalno naoružanje i mnoštvo dobrih ideja.

Nakon dugog čekanja, službeni kanal Battlefielda je na Twitteru objavio kako detaljno predstavljanje Battlefielda možemo očekivati već iduće srijede, 9. lipnja u 16 sati po našem vremenu. Naoštrite sliku na monitoru, jer nas čaka vizualni spektakl.

Streameri bliski Electronic Artsu navode kako će vrlo skoro nakon predstavljanja na Internetu biti dostupno javno Alpha testiranje igre, te da će Electronic Arts iskoristiti posljednje mjesece razvoja za poliranje i uglađivanje igre na temelju povratnih informacija igrača i kritike.