Popularni Nintendov naslov od jeseni dostupan na PC-u i kućnim konzolama

Popularni Nintendov naslov od jeseni dostupan na PC-u i kućnim konzolama

0

No More Heroes 3 od ove jeseni bit će dostupan na Playstation i Xbox konzolama te će ga biti moguće zaigrati i na PC-u, a tu je vijest putem Twittera objavio publisher XSeed Games.

Travis Touchdown

Radnja igre smješta nas u fiktivni kalifornijski gradić po imenu Santa Destroy, a igrač se susreće još s Perfect Worldom, Call of Battleom i Neo Brazilom. Kroz navedene lokacije Travis Touchdown nastavlja prethodno uspostavljenu priču gdje se bori protiv vanzemaljskog princa Jess Baptistea VI, čiji je nadimak FU. Prije no što uspije doći do vanzemaljskog princa, devet galaktičkih napadača pod krinkom superheroja zagorčava Travisov život, a na njemu je izboriti se kroz rangove i dospjeti do vrha ljestvice galaktičkih superheroja kako bi svrgnuo FUa.

Piše: Matija Ančić

Tijekom igre moguće je istraživati arhipelag metropole, uključiti se u razne aktivnosti putem mini-igara poput obavljanja honorarnih poslova i sudjelovati u misijama obrane protiv valova neprijatelja. Kako bi putovao kroz pet unikatnih otoka, Travis posjeduje novi i poboljšan motor pod nazivom Demzamtiger, no uz njega postoji i uspostavljen sustav fast travela. Kako bi uopće mogao sudjelovati i progresirati kroz rangove, Travis mora obavljati misije pomoću kojih zarađuje novce s kojima plaća ulaznicu za borbe.

Gdje i po kojoj cijeni?

No More Heroes 3 bit će dostupan na PlayStation 4 i 5, Xbox One i X/S konzolama te će isti naslov biti moguće igrati na PC-u, a mi se itekako veselimo mogućnosti igranja ovog velikog naslova. Pretpostavljamo da će se cijena kretati oko 59,99$ sudeći prema dosadašnjoj cijeni za Nintendo Switch konzolu.