Od 1. svibnja kreće otvorena beta survivala Soulmask na Steamu

Od 1. svibnja kreće otvorena beta survivala Soulmask na Steamu

0

Qooland Games od 1. do 10. svibnja 2024. omogućuje potpuno besplatno igranje beta inačice igre Soulmask na Steamu.

Soulmask je sandbox igra koja daje prioritet iskustvu preživljavanja smještenom u veliki otvoreni svijet. Kao posljednji “blagoslovljeni” s misterioznom maskom, igrači će se boriti za opstanak dok zaranjaju u primitivnu zemlju prožetu tajanstvenim religijama, krčeći put do uspona.

U igri ćete započeti iz ničega, a potom ćete morati istraživati i graditi te regrutirati pripadnike plemena da ojačate svoj klan i razotkrijete tajne skrivene iza civilizacija ovog bogatog svijeta. Soulmask će doći na PC putem Steama u drugoj polovice ove godine.

Srž igre je gameplay s maskama. One vam daju mogućnost da kontrolirate većinu NPC-ova u svijetu igre, zaposjednete ih, preuzmete njihova tijela i transformirate se u bilo koga.
Kako igra napreduje, možete otkriti više maski koje utjelovljuju duh drevnih heroja kako biste otključali mnoge različite sposobnosti.

Iskoristite dar besmrtnosti, hodajte među svojim neprijateljima skrivenim u sjenama, ispaljujte projektile za samonavođenje sa smrtonosnom preciznošću i još mnogo toga.
U Soulmasku možete regrutirati do 20 pripadnika plemena kako biste izgradili vlastito pleme. Svaki pripadnik plemena je jedinstven i ima vlastitu osobnost. Možete regrutirati krvoločne ratnike, spretne lovce, domišljate zanatlije ili pijanog lijenog alkoholičara.

Igra također nudi raznolik sustav borbe temeljen na fizici i sadrži 8 vrsta oružja i 75 vještina, dopuštajući igračima da prilagode vlastiti stil borbe. Na primjer, koplje u Soulmasku ima do osam specijalizirajućih vještina koje se mogu naučiti i koristiti kao oružje za daljinu ili blizinu za probijanje srca neprijatelja.

Koliko je igra zanimljiva gamerima, svjedoči podatak da je tijekom Steam Next Festa, Soulmask bio treći najpopularniji naslov s preko 180.000 igrača koji su ga isprobali.