Ne propustite Summer Game Fest ovoga četvrtka

Ne propustite Summer Game Fest ovoga četvrtka

0

U četvrtak, 09. lipnja 2022. u 20:00 na svojim malim ekranima moći ćete pratiti najavu novih igara, a u nastavku ćemo otkriti i neke od njih.

Geoff Keighleyev ljetni showcase doživljava svoj povratak te mnogima služi kao utjeha zbog ponovno otkazanog E3. Summer Game Fest debitirao je 2020. godine kako bi upotpunio rupe ostalih otkazanih velikih showcaseova, a čini se kako će poslužiti kao zamjena jednako i ove godine.

Piše: Matija Ančić

Koga možemo očekivati?

Mnogo je, igračima poznatih, publishera objavilo svoje partnerstvo s ovim događajem, a među njima se ističu: Xbox, Bethesda, PlayStation, 2K, Activision, Devolver Digital, Electronic Arts, Epic Games, Frost Giant Studios, Netflix, SEGA, Skybound Games, Steam, Studio MDHR, Warner Bros. Games i još mnogi drugi.

Gdje gledati?

Summer Game Fest moguće je pratiti putem streaming platformi i društvenih mreža prisutnih publishera, a za puni doživljaj preporučamo službeni Twitch ili YouTube kanal Summer Game Festa. Trajanje nije u potpunosti poznato, ali kruže tračevi kako će glavni showcase trajati oko dva sata. Dva su „glavna“ eventa, jedan 9. te jedan 12. lipnja koji će zasigurno obilježiti gaming svijet, ali uz njih najavljuju i praćenje kanala kroz cijeli mjesec jer će biti objavljene i mnoge druge vijesti.

Potvrđeno je kako ćemo tijekom festivala sigurno vidjeti Call of Duty: Modern Wardfare 2, Gotham Knights i Cuphead: The Delicious Last Course, ali naravno i više od toga. Nadamo se da će, kako kažu, sve biti prepuno novih demonstracija, najava i updatea aktualnih velikih te nadolazećih naslova.

Ne možemo dočekati da vidimo što će nam gaming industrija predstaviti u četvrtak i kasnije ovoga mjeseca, pogotovo kada znamo da se pojavljuju Xbox, PlayStation, 2K i mnogi drugi poznati publisheri, no tužna je vijest kako Nintendo nećemo gledati ni na ovome festivalu.