Napucavajte se sapunicom u MP igri Foamstars za PS5 i PS4

Napucavajte se sapunicom u MP igri Foamstars za PS5 i PS4

0

Svijet pucačina uskoro će biti bogatiji za multiplayer naslov Foamstars, u kojem će se obračunavati timovi od četiri igrača. koristeći pjenu od sapunice kao jedinu municiju.

Koliko god to djelovalo šašavo, rekli bismo da igra ima potencijala, prvenstveno zbog lijepih vizuala i inovativnog oružja koje se koristi na potpuno novi način u odnosu na ono što ste vidjeli u drugim pucačkim igara.

Pjena se ne koristi samo za gađanje protivnika, već ima neka zanimljiva taktička svojstva. Ispucavanjem u tlo, pjena će se nakupljati, mijenjajući teren.

Između ostaloga, igrači mogu graditi tvrđave od pjene i pucati na neprijatelje s vrha, surfati na sapunici kako bi prešli bojno polje ili čak koristiti pjenu za obranu od neprijateljskih napada.

Nadalje, pjena se može koristiti za stvaranje skliskih površina koje igrači mogu koristiti za jurnjavu po areni velikom brzinom, a za ispucavanje opasne sapunice na raspolaganju ćete imati raznovrsne likove, svakog sa svojim “ubilačkim” oružjem koje ispucava salve pjene.

Vjerujemo da će igrači vrlo brzo otkriti taktike koje im pružaju puščetine i građevine od sapunice, no hoće li igra biti uspješna i zarazna, najviše će ovisiti o tome kako će ju gameri prihvatiti.
Zasad možemo samo reći da potencijala ima.