Mlatite japanske zombije u igri Ed-0: Zombie Uprising

Mlatite japanske zombije u igri Ed-0: Zombie Uprising

0

Japanski developer Lancarse i izdavač D3Publisher predstavili su svoj novi survival rougelike naslov Ed-0: Zombie Uprising, koji će 4. travnja ove godine ući u Early Acess na Steamu.

Igra će vas odvesti u Japan tijekom alternativnog Edo razdoblja u kojem će se Japan suočiti s još neviđenom prijetnjom za te prostore – zombijima.

Kako biste stali na kraj toj prijetnji oživjelih mrtvaca, moći ćete odabrati neku od ponuđenih igrivih klasa likova poput samuraja, sumo hrvača i nindže, te koristiti svoju snagu, vještinu i specijalne sposobnosti kako biste zombije vratili tamo gdje pripadaju – pod zemlju.

Igra će vam u Early Acess fazi ponuditi oko 10 sati gameplaya, a sadržaji će tijekom daljeg razvoja biti dopunjeni novim značajkama, poboljšanjima i zbivanjima, u čemu ćete developerima i sami pomagati svojim feedbackom.

U početku ćete imati 2 igriva lika, tri glavne misije, 5 sporednih misija i tri glavna boss neprijatelja.
Obzirom da se radi o roguelike igri, jasno je da ćete puno pogibati, jer ćete morati obaviti hrpe stvari u jednom “runu” bez da vam netko pojede mozak, a autori kažu da su se potrudili da igra u svakom “runu” drugačije poslaže levele po slučajnom (random) uzorku, što bi vam trebalo pomoći da ne izgubite volju nakon što vas japanski zombiji sastave 50 puta za redom.

Kako igra izgleda i na koji način ćete razvaljivati zombije možete vidjeti u ovom videu.