Hrvatski survival SCUM dobio novi nabrijani gameplay trailer

Hrvatski survival SCUM dobio novi nabrijani gameplay trailer

0

Hrvatska survival igra SCUM za više igrača koja se nalazi u “ranom pristupu” na Steamu još od 2018. godine dobila je novi gameplay trailer.

Cure i dečki iz Gamepiresa igru stalno dorađuju, proširuju, poljepšavaju i poboljšavaju, tako da je to sada potpuno druga igra od one koju ste mogli igrati prije 6 godina, a ogromni broj igrača širom svijeta svjedoči da joj popularnost ne pada.

Hoće li ikada SCUM izaći iz ranog pristupa više nikoga ne zanima (mada bi se prema najavama to trebalo dogoditi ove godine), a do 9. travnja ove godine je možete kupiti za samo 19,49 eura, što je popust od 50% u odnosu na punu cijenu pa bismo je svakom preporučili, jer će vam se višestruko isplatiti.

Igra u kojoj možete igrati iz prvog ili trećeg lica stavit će vas u ulogu zatvorenika kojem su omogućili da se spusti na otok u Hrvatskoj, najveći zatvor na otvorenom na svijetu, gdje mu je glavna zadaća da pokuša preživjeti i otići s otoka nakon što ukloni implantat koji su mu ugradili kako bi ga spriječili da ode.

Na serveru ćete se naći u društvu do 80 igrača koji također nastoje preživjeti brojne izazove među kojima ćemo izdvojiti glad, žeđ, hladnoću, gladne zombije, divlje životinje, velike robote i druge neprijateljski nastrojene igrače.

Igrač će zaraditi bodove slave sudjelovanjem u raznim akcijskim događajima ili preživljavanjem u neprijateljskom okruženju. Ti bodovi omogućuju igraču da se klonira u slučaju smrti i koriste se kao valuta za kupnju ili trgovinu u raznim sigurnim zonama.

Današnji novi gameplay trailer igranja fokusiran je na neprijatelje i saveze i pokazat će vam da se možete udružiti s drugima kako biste dijelili opremu, predmete i oružje i povećali si šanse za preživljavanje. Uživajte!