GTA Remastered Trilogy u kasnoj fazi izrade

GTA Remastered Trilogy u kasnoj fazi izrade

0

Već otprije postoje glasine da su remasteri GTA trilogije u izradi, a to je sad povrdio i ugledni medij Kotaku. GTA Remastered Trilogy očekujemo već na jesen ove godine.

Sigurno je. GTA Remastered Trilogy već dugo je u izradi, ali su nepredvidive okolnosti pogurale izlazak igre gotovo na kraj 2021. godine.

Rockstar Games će remasterirati sve igre orginalne trilogije, GTA 3, GTA: Vice City i GTA: San Andreas za moderne platforme, koristeći Unreal Engine kao podlogu za igru. To znači da će igre profitirati od više rezolucije, boljih performansi, efekata, fizike, stabilnosti, te iskoristiti sve prednosti koje novi hardver nudi. Promjene ipak neće biti prevelike, kako bi se sačuvali osjećaj i atmosfera ranijih izdanja. Još uvijek nemamo detalje hoće li se igre moći kupiti odvojeno ili isključivo u paketu, no svaki pravi ljubitelj serijala će uvijek odabrati drugu opciju.

GTA Remastered Trilogy izlazi na svim popularnim platformama, PC-u, PlayStationu, Xboxu, Switchu, pametnim telefonima i streaming platformi Google Stadia. Igru očekujemo krajem listopada ili početkom studenog. Kako su igraće konzole prioritet izdavaču, postoji mogućnosti da će ostale verzije igre izaći početkom 2022. godine. Predviđa se da će početkom jeseni Rockstar i službeno najaviti trilogiju.

Ukoliko GTA Remastered Trilogy poluči očekivani financijski uspjeh, Red Dead Redemption bi mogao biti sljedeći na listi Rockstarovih remastera.