Disturbing Forest je fantasy avantura i survival igra koju već možete isprobati

Disturbing Forest je fantasy avantura i survival igra koju već možete isprobati

0

U četvrtom kvartalu ove godine izlazi igra avanturistička “puzzle” Disturbing Forest u kojoj možete očekivati napetu atmosferum elemente survivala i detektivski mod. Besplatna prolog misija Demon’s Path već se može zaigrati na PC-u.


Nezavisni poljski game developer Panteon Studio najavio je igru za PC računala i Nintendo Switch konzolu, koja predstavlja puzzle avanturu iz prvog lica smještenu u originalni Fantasy svijet.

Igra s prilično neobičnom, jednostavnom ali zanimljivom grafikom, većim će se dijelom temeljiti na istraživanju u mračnim prostorima, gdje ćete trebati otkrivati razne tajne, baviti se proučavanjem forenzičkih dokaza, “craftati”, boriti se te nastojati preživjeti pogibelj koja će vam prijetiti s vremena na vrijeme.

“U igri Disturbing Forest vodimo igrače u jedinstveni svijet mašte. To je tajanstveno i prilično mračno mjesto, puno izazova i situacija koje izazivaju strah. Igra omogućuje raznolike vrste gameplaya. To je puzzle i avanturistička igra, u kojoj radnju otkrivamo ne samo interakcijom s određenim likovima, već i interakcijom sa samim okolišem. Kako bismo održali pravu ravnotežu, dodali smo – između ostalog – elemente ubijanja čudovišta i borbe za opstanak u neprijateljskom svijetu. Disturbing Forest pored toga također nudi i prilično zahtjevnu razinu težine”, rekao je Mateusz Kuliś, jedan od kreatora igre.

Ako imate predrasuda prema igri s grafikom kakvu možete vidjeti u screenshotovima ili prema indie igrama općenito, predlažemo vam da isprobate besplatnu prolog misiju putem ove poveznice na Steamu, a ako nemate strpljenja ni za to bacite barem oko na ovaj video trailer.