Borite se u neprijateljskoj galaksiji u frenetičnoj co-op pucačini Helldivers II

Borite se u neprijateljskoj galaksiji u frenetičnoj co-op pucačini Helldivers II

0

Stanovnici Super Zemlje, udaljenog planeta koji je postao dom mnogim ljudima, našli su se usred žestokog ratnog sukoba za dominaciju protiv vanzemaljske pošasti.

Jedina nada za spas čovječanstva su Helldiversi, elitna klasa vojnika čija je uloga očuvanje mira svim raspoloživih sredstvima.

U novoj pucačini iz trećeg lica pod nazivom Helldivers II koja dolazi za za PS5 i PC platforme, okupit ćete četveročlanu ekipu i kooperativno krenuti u veliko čišćenje raznih sojeva rase Terminida, koji uključuju Scavengere, Warriore, Huntere, Stalkere, Bile Spewere, Bile Titane, Chargere, Brood Commandere, odnosno čudovišta različitih veličina, sposobnosti, razina snage i inteligencije.

Vaši Helldiveri će za sve njih imati odgovarajuća oružja, ali će morati razvijati i taktike i strategije kako bi mogli izvršavati misije.

Trebate riješiti masivni napad Terminida u jednom potezu? Pozovite hellpod i bacite bombu od 500 kg, ostavljajući za sobom samo leševe kukaca.

Trebate postaviti obrambeni perimetar? Dovedite uređaj za postavljanje protupješačkih mina da zarobite bojno polje.

Dok završavate misije, možete nadograditi svoj brod i izgraditi još impresivniji arsenal. Sve, od generatora štitova, do kupola i velikih zračnih napada, može se koristiti da vašem timu pružite prednost na bojišnici.

Igra izlazi u veljači 2024. a predbilježbe se zaprimaju u PlayStation Storeu za PS5 i na Steamu za PC.