Nakon kratke odgode stiže lijepa ženska avantura Open Roads

Nakon kratke odgode stiže lijepa ženska avantura Open Roads

0

Izdavač Annapurna Interactive ispričao se gamerima zbog kašnjenja igre Open Roads koja je trebala izaći u veljači na PC, PS4/5, Xbox One/Series i Nintendo Switch platformama te je potvrdio da izlazi definitivno 28. ožujka 2024.

U igri s prekrasnom, rukom crtanom grafikom, pratit ćete kćer i majku na njihovom putu kroz Ameriku, otkrivati izgubljene obiteljske tajne i priču koja skriva neku mračnu misteriju.

Kroz putovanje i istraživanje napuštenih obiteljskih posjeda otkrivat ćete istinu ali i omogućiti majki i kćeri da saznaju više detalja jedna o drugoj.

Likovima u igri glasove posuđuju Keri Russell (Amerikanci, Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera) i Kaitlyn Dever (Booksmart, Uncharted 4).

Gameplay igre se sastoji od istraživanja u prvom licu, dok ćete se potom prebacivati u igru iz trećeg lica kada će majka i kćer voditi dijaloge.

Ovu igru mnogi nazivaju najljepšom ženskom avanturom, no vjerujemo da je to potpuno pogrešno reći, jer tople obiteljske priče u formi interaktivnog filma vole pripadnici svih spolova i generacija.