Izašla hororčina The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Izašla hororčina The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

0

Developer Supermassive Games i izdavač BANDAI NAMCO Entertainment Europe, izdali su najnoviju horor igru antologije The Dark Pictures u kojoj ćete se naći između dvije vatre, ovozemaljskog sukoba u Iraku i drevnog podzemnog užasa koji će vam dobro prodrmati osjetila.

Priča igre The Dark Pictures Anthology: House of Ashes dovodi nas u Irak 2003. godine, gdje američki specijalci u planinama Zagros traže oružje masovnog uništenja i bore se protiv specijalne jedinice iračke vojske. Kao posljedica žestoke bitke, ispod njih se otvara tlo i obje vojske propadaju ispod zemlje u zastrašujući podzemni svijet gdje otkrivaju ruševine drevnog sumerskog hrama.

Ubrzo će otkriti da su probudili neko drevno zlo, čudovišta gladna njihove krvi i morat će se udružiti s ovozemaljskim neprijateljima kako bi izvukli živu glavu od podzemnog užasa.

Igra nudi više načina igranja, singleplayer i multiplayer co-op modova, a što god izabrali, autori nam obećaju da ćemo se izuti iz cipela od straha jer nikada nećemo znati što će nas čekati iza sljedećeg ugla, kao što objašnjavaju u ovom videu.

Igra je dostupna za PC, PS5, PS5, Xbox Series X/S i Xbox One platforme.